over BricksNobricks

Ron Wittebol

Ron Wittebol is de eigenaar en de drijvende kracht achter BricksNobricks. Het bouwen heeft hij van huis uit meegekregen. Geboren op een woonboot, omdat het huis nog 'in de steigers stond" en opgegroeid tussen het bouwmateriaal en de gereedschappen, kon het bijna niet anders dan dat hij iets in de bouw zou gaan doen.


timmerbedrijf

BricksNobricks is van oorsprong een timmerbedrijf. Echter waar getimmerd wordt valt vaak ook nog wel een andere klus te klaren. Aangezien de timmerman de meest allround vakman op de bouwplaats is, is dat meestal geen probleem. De vakkennis is wat dat betreft in de afgelopen jaren flink in de breedte bijgespijkerd.


van vele markten thuis

Dus van zolderkast tot bestrating, van boomhut tot keukenblok, van snoeiwerk tot zoldertrap en van uitbouw tot tuintafel, geen klus is te lastig. En, daar waar het te specialistisch of te omvangrijk wordt, schakelen we de vakmensen uit ons netwerk in.


bouwbegeleiding

In sommige gevallen blijkt achteraf overigens een klus voor ons uitgedraaid te zijn op bouwbegeleiding, waarbij we zelf amper een stuk gereedschap in de handen hebben gehad.


samenwerking

Voor een eenmansbedrijf zijn sommige projecten gewoonweg te groot. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn. Gedurende de uitvoering van wat grotere projecten kom je namelijk vaak andere allrounders en specialisten tegen. In een aantal gevallen klikt dat goed en bouw je op die manier een netwerk van professionals op, waarmee het prettig samenwerken is, en waar je van opaan kan. Op die manier kan ook de uitvoering van een groter project, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, worden aangenomen.
Volg deze link om een lijst van vakmensen te bekijken


leveranciers

Natuurlijk kunnen we de klus niet uitvoeren wanneer we niet over de juiste materialen en gereedschappen kunnen beschikken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een selecte groep leveranciers. Deze leveranciers hebben zich ondertussen bewezen door hun grote voorraad, snelle levering, goed advies en kwalitatieve en bijzondere materialen.
Volg deze link om een lijst van leveranciers te bekijken


Een uitgebreid overzicht, met beeldmateriaal en toelichtende teksten, van de werken die in de loop der jaren door BricksNobricks zijn uitgevoerd, vind je onder werken of via het blocharchief.