kozijn en gevel

1

Een vierseizoenenpui met zij- en bovenlichten geplaatst. De vier deuren bestaan uit 2 harmonicasets en vormen wanneer gelijktijdig geopend een doorgang van 4 meter breed. 


2

De vierseizoenenpui afgewerkt met een zinken daklijst.


3

Zo zal het in de praktijk het meest gebruikt worden, met een loopdeur.


4

Het serredak is uitgevoerd met hardhouten liggers die zijn opgehangen in een hardhouten kilgoot. De buitenzijde is bekleed met zink.
In de serre is een doorgang gecreëerd van openslaande deuren naar de buitenplaats. De omringende wand is dubbelwandig geïsoleerd en geheel in stijl met de rest van het interieur van underlayment gemaakt. De buitenzijde is geheel bekleed met zink.

5

De serre is van de toiletgroep gescheiden door een dubbelwandige wand van opaal kanaalplaat. Doormiddel van een schuifdeur wordt de toegang tot de toiletgroep afgesloten.
In verband met de lichtopbrengst aan deze kant van de studio is de rest van de achtergevel voorzien van een glazen wand van matglazen u-profielen.

6

Van de twee raamkozijnen in de voorgevel op de begane grond moeten de rotte stijlen en onderdorpels worden vervangen. Uiteindelijk zijn de kozijnen volledig vervangen


7


8


Geen opmerkingen:

Een reactie posten